tisdag 14 februari 2012

stationsvakt: Alla hjärtans dag

stationsvakt: Alla hjärtans dag: Idag firar vi ... eller vi och vi - inte jag ... Alla hjärtans dag. Den kallas också Valentindagen. Eller Sankt Valentins dag. Under två och...

1 kommentar:

Marianne Johansson sa...

"Idag firar vi... eller vi och vi - inte jag... Alla hjärtans dag." - nä - det stämmer: inte jag - jag firar inte sånnt... men som evert taube diktade och sjung "så länge hjärtat kan slå - så länge skutan kan gå..." - ja jag är ju ingen 'skuta' - men även en gammal 69-årig överviktig - ovårdad - 'kvinna' eller snarare 'kärring' - dvs som jag faktiskt är - är ju tacksam så länge hjärtat mitt slår - pulserar - livsuppehållande - och oxå är jag tacksam så länge jag jag kan gå - dvs använda mina ben och fötter till att förflytta mig emellanåt - dvs när jag ej sitter framför min dator och skriver av mig eller går på upptäcktsfärd ute i den stora världen via google och mitt you tube konto... ("alla hjärtans dag"
är ju vad jag tror mig om att ha kunnat genomskåda - ett kommersiellt 'påhitt' och därmed - därigenom - absolut inget för mig - t o m bokmässan här i gbg har jag ju kunnat genomskåda såsom varande ett kommersiellt 'påhitt' och jag undviker därför gärna att gå dit - men jag var där den gången då min idol noam chosmky var där - ditbjuden av 'ordfront' - det var år 2002... (f ö behöver jag ju inte säga ngt till han johnny söderberg - med anledning av just denna dag - han vet redan att jag gillar honom - trots 22 års åldersskillnad...)(beträffande stavning: jag tror att 'sånnt' egentligen ska stavas med endast ett 'n'...)