måndag 27 juni 2011

Olof Buchard- glad nyhet

4 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

han sååg mejj - jag sååg honom... - när? - jo denn gången noam chomsky var där - eller kanske man - richtigerweise - ska säjja - häär! - i göteborg! - ... det var år 2002... (jag har även vid två tillfällen sett honom - olof buchard - i upsala - i min ungdom - men då såg inte han mej... vem är det jag sort of talar om här - nu? - jo denne olof buckard!) (jag har - sen den gången - år 2002 - ej varit på bokmässan...)

Marianne Johansson sa...

noam chomsky sååg ej mej - och jag såg honom - noam chomsky - endast på långt håll - och ovanför honom - en stor tv skärm... - då vid den tidpunkten - frampå höstkanten år 2002 - så förschtood jag ej speciellt mycket - vaare sej vad gäller/gällde politik eller annat... - då var jag en - heltidsarbetande - spårvagnsförare - och hade min äldste son boende hos mej... - använda dator kunde jag öht inte - och ej förstod jag speciellt mycket av det han noam chomsky sa... - en stor förändring har härvidlag inträtt sen dess - sen några år har jag ju egen dator och eget you tube konto - förutom alltså 2 stycken bloggar - och jag har - sort of - upplysts en hel del om ett och annat - vilket kanske kan framgå av allt jag - till egen blogg - fört över från you tube - och som jag faktiskt har lyssnat på...

Marianne Johansson sa...

jag har alltså ej taalat - praatat - med denne olof buckard - det var vid utgången från den stora salen där man hade hört och sett noam chomsky som han olof buckard stod vid sidan om själva utgången där jag gick ut - jag blev helt chockad! - sen sånn känndis! - och han nästan - som jag iaf själv upplevde det - stirrade på mig när jag gick ut från evenemanget - men inte stannade jag till för att eventuellt utnyttja möjligheten av att kanske - med anledning av noam chomsky - utbyta några ord! - icke! - det skulle jag facktiskt alldrig haa våågat! - en sånn känndis! - jag var då oerhört meedveten om min obetydlighet och litenhet - och den medvetenheten har jag fortfarande - även om jag alltså nu - sen några år tillbaka - lyssnat på en hel del både av det som noam chomsky har haft - och har - att säga - och även - f ö - tagit del - och upplysts - av noch mehr - som av min bloggar troligen kan vara ersichtlich... (är detta some sort of 'skryyt' - eller vad? - ja kannsche - på nått sätt kan man väl förschöka att skryyta - som jag redan - jag tror vid mer än ett tillfälle - på eegen blogg - uttryckt det... jag har you tube som mitt universitet... - jag är ingen 'scholar' - har aldrig varit! - har inte ens den allra minsta sort av akademisk examen - endast lite hopskrapade poäng i tyska språket... (jag är ej anders als eine tochter eines fabriksarbeiters... vad kan man vänta sej...)

Marianne Johansson sa...

'en' i st f 'sen'...