måndag 22 november 2010

det hade varit bättre...

6 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

det hade varit bättre - för att inte säga mycket bättre - om bob hansson hade haft/fått chansen att liksom ta hand om ruljangsen - aktiviteten - på folkan - teatern vid järntorget i gbg - norén hör liksom ej hemma där - ombytta roller alltså: norén på dramaten i sthlm - han är ju dramatiker! - vad är då bob? - han med efternamnet hansson - ja - nej - han hör - vad jag kan förstå - ej hemma på Kungliga Dramatiska Teatern! / ps: den 4 december ska jag banne mej kolla på tv! - gissa varför!

Elin Damberg sa...

Sen jag läste Noréns dagböcker, kan jag inte se hans namn utan att le snett. Har du läst dem? Om inte - är du intresserad av en mycket självcentrerad gammal mans noteringar om sin egen mage och avföring samt en aldrg sinande ström av ringaktande omdömen om kollegor, så LÄS dem.

Det konstiga är att jag blev alldeles fast. Jag blev jätteirriterad varje gång jag läste, men kunde ändå inte sluta. Det var som att komma i trance!

:-)

Marianne Johansson sa...

först nu upptäcker jag detta som hon tjejen med namnet elin damberg skrev här på min blogg för ett år sen...

Marianne Johansson sa...

hon och jag befinner oss i två helt olika generationer och från olika klassbakgrund - därför har vi tydligen en aning svårt för att förstå varandra... (hon är - antagligen - en 70-talist - jag däremot en 40-talist!)

Marianne Johansson sa...

jag är ej en beläst person - som - vad jag förstår att - hon är! - jag har alltså ej läst lars noréns tjocka dagboksbok - ej heller har jag läst många andra böcker - jag är med andra ord en obeläst person - kanske t o m obildad!?

Marianne Johansson sa...

ja jag är obildad! - men bara DETTA ATT JAG ERÄNNER ATT JAG ÄR OBILDAD ÄR - ENLIGT MITT SÄTT ATT SE PÅ DET HELA - ETT TECKEN PÅ NÅGOT! FRÅGAN ÄR VAD! URSCHÄCKTA SÅ MYCKET! AUS VERSEHEN - IN DER EILE - RÅKADE MITT VÄNSTRA LILLFINGER HAMNA PÅ TANGENTEN 'CAPS LOCK'...