söndag 2 januari 2011

viktighet...

8 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

i sin viktighet... - vem talar jag om? - vem? - egentligen! - är viktig? - vad menas egentligen med 'viktig'! - vem skulle inbilla sig att vara viktig - skulle jag! - till exempel - inbilla mig! - att vara viktig - JAG?

Marianne Johansson sa...

ja - bara genom detta att jag fått viss uppmärksamhet både av maja lundgren och johnny får mig att känna mig mer viktig än jag nånsin tidigare i mitt liv har känt mej som - överdriver jag inte? - jo kanske lite - men lite ligger det nog i det - jag är inte bortskämd med att - otvunget och fritt - få kommunicera med begåvade - akademiskt bildade - människor - som dessutom är stockholmare - alltså ej göteborgare - jag hade en känsla av att både min mor och min far hade högre tankar om stockholm än om göteborg - min mor sa en gång 'göteborg ä allt eee rikti höööla - efter det att hon tagit del av det som stod i göteborgs-posten - min far hade en 'farbror i stockholm' som han fick ärva lite pengar ifrån - ps: när min mor uttryckte det så - det var på den tiden då jag bodde hemma på alehagsgatan 7 - då vid den tiden jag arbetade på meken... .

Marianne Johansson sa...

jag vet inte om han johnny kanske är son till lasse söderberg?

Marianne Johansson sa...

ja min pappa kom ju från linköpingstrakten - alltså inte alltför avlägset stockholm ...

Marianne Johansson sa...

för övrigt 'vända andra kinden till' har liksom var 'jag' i hela mitt liv - ett 'resultat' av detta: min förstfödde son ligger i graven...

Marianne Johansson sa...

"varit 'jag'" - ej "var 'jag'"...

maja lundgren sa...

Det här var så gulligt Marianne att jag inte kan låta bli att kommentera.
"-som dessutom är stockholmare - alltså ej göteborgare -"
Jag råkar gilla Götet, om en 08 får säga så...
Att kommunicera otvunget och fritt är det bästa som finns!
hejhej

Marianne Johansson sa...

först nu upptäcker jag detta som maja skrev för alldeles strax 3 år sedan...