torsdag 29 mars 2012

hade jag...

5 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

hade jag varit sveriges statsminister så hade jag ju utan vidare insett vem som lämpade sig alldeles utmärkt på den post som sten tolgfors blivit entledigad från: majoren jan björklund! - sveriges nuvarande vice statsminister - han som är en varm förspråkare för ett svenskt 100%-igt NATO-medlemsskap - vad vore bättre?

Marianne Johansson sa...

har kommit på - nu efterår - att om eventuellt någon skulle läsa detta jag skrev igår kväll klockan 23:22 - alltså någon som inte känner mig - och kanske tolka det som att jag är för ett 100%-igt svenskt NATO-medlemsskap - så vill jag gärna förtydliga att jag e j är för något sådant!

Marianne Johansson sa...

jag är alltså e j för -'alliansens politik'! den som följt mig på min blogg torde nog förstå vartåt jag liksom lutar rent politiskt...

Marianne Johansson sa...

'efteråt' i st f 'efterår'...

Marianne Johansson sa...

den 29 mars år 2014 dog min - 10 år äldre - syster - eftersom aortavägen närmast hjärtat brast! - den 29 mars 2 år tidigare blev alltså detta blogginlägg av mig - sort of - producerat - publicerat... jag visste ej då att exakt 2 år senare skulle min syster - min enda! - gå bort!