tisdag 4 september 2012

Abba Dance(While The Music Still Goes On) (Stereo)

9 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

verkade vera lyckliga dagar för dom...

Marianne Johansson sa...

'vara' i st f 'vera'...

Marianne Johansson sa...

jag såg i går kväll - klockan 20.00 - 21.00 - skavlan-programmet på svt1 - ett program som tydligen hade spelats in i en london-studio - bl a björn figurarade där - såsom varande ateist...

Marianne Johansson sa...

'that's an offence!' - så uttrycke sig en amerikansk sångare - som var med - när dawkins uttryckte sig - han - såsom varande en övertygad ateist - liksom björn... den amerikanske sångaren var - är - mormon - och han upplevde alltså det som dawking sade - kanske mer eller mindre direkt riktat till honom sångaren - som han iaf själv upplevde det - som en 'offence'... jag för min del är ingen ateist - med tanke på min bakgrund - min far var baptist intill sista andetaget - jag hör dock ej hemma i någon kyrka eller församling öht - jag brukar ibland här på min blogg karakterisera mig själv som en 'free spirit' - det tycker jag själv låter ganska bra - en beskrivning av mig själv som jag ej tar såsom en 'offence'... men ibland uttrycker jag det oxå som att jag är ett frågetecken - ett levande frågetecken ... det tycker jag ej heller är direkt fel att beskriva mej som - jag tycker inte det är 'en offence'...(t o m större filosofer än jag har kommit fram till att man - egentligen - ingenting vet...)

Marianne Johansson sa...

'figurerade' i st f 'figurarade'...

Marianne Johansson sa...

klockan 21.00 - klockan 22.00' i st f ' klockan 20.00 - 21.00'...

Marianne Johansson sa...

'dawkins' i st f 'dawking' - es handelt sich also um richard dawkins...

Marianne Johansson sa...

this has lately been my favourite music...

Marianne Johansson sa...

this has lately become my favourite music ('become' is may be a better word than 'been'...)(detta har alltså lately blivit min favoritmusik - av någon anledning - jag mår av ngn anledning bra av att lyssna på denna musik - den får mej att bli lite uppiggad...)(lite uppiggad är ngt som jag ibland kan känna behov av att bli lite ibland...)