lördag 30 mars 2013

Äldreguiden

Äldreguiden

3 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

ska jag kommentera detta? - och - i så fall - hur? - jag vet ej... jag har ännu ej fått någon hjälp fr 'äldreomsorgen' - får se hur det blir... (ska den kommande veckan - v 14 - på torsdag - få besök fr 'äldreomsorgen' - av en för mig helt okänd mansperson - endast hans namn har jag - i tisdags - via telefon fått veta - i sällskap skulle han ha med sig en student sa han... - efter det besöket kanske jag vet en aning mer än vad jag vet nu... den som lever får se - varje dag är en nåd så som jag upplever det...)

Marianne Johansson sa...

jag har i mejl bett om att få avboka det besöket - det känns alldeles för olustigt för mig!!! - med fullständigt okända personer som ska komma och bedöma mig och hur jag har det - att känna sig - somehow - hootad - det är ej såå jag vill bli behanndlad -jag vill hällst - om möjjlitt - bli bemött - med förstååelse - om något såådant är möjjligt... (det lååter ju så fint med benämmningen 'åmmsårrjen - 'äldre-omsorgen' - det lååter fint...)

Marianne Johansson sa...

detta år - för inte så värst länge sen har jag haft totalt 4 stycken hemtjänstbesök av tre olika personer i mitt hem - men det hela föll ej speciellt bra ut - därför har jag i förrgår med läkaren på närmsta vårdcentral kommit överens om en annan framtida lösning - det är ej helt klart hur det blir - men jag är inställd att få stöd på annat sätt än via normal äldreomsorg och hembesök för 'motivation och stöttning'... - inget som helst praktiskt fick jag hjälp med vid de totalt 4 hembesöken...