torsdag 5 april 2012

När min vuxna dotter fick cancer

5 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

Dronningen av Svea Rike - Sverige - är den Dam som jag associerar till... sättet att tala påminner mig om Dam Numero 1 i detta land som kallas Sverige - dessa båda Damer har ej samma modersmål - men - icke desto mindre - har dom helt bestämt - som jag upplever det iaf - en viss likhet!

Marianne Johansson sa...

(själv har jag vare sej en vuxen eller ovuxen dotter....)

Marianne Johansson sa...

(själv har jag ingen som helst likhet med någon av dessa Damer - alltså vare sig med Dam Numero 1 i det rike som kallas Sverige eller denna erkänt duktiga psykoterapeut - jag har dock svenska som mitt modersmål - vilket ingen av dessa Fina - Högtstående - Damer har...)(själv är jag alltså vare sig Fin eller Högtstående...)(ej heller är jag en Dam...)

Marianne Johansson sa...

(jag har egentligen i hela mitt liv vetat vad som är viktigt - egentligen - men vad har det liksom hjälpt - i mitt fall - jag vet fortfarande vad som är viktigt - men vad hjälper det - i mitt fall?! - frustration är det som innfinner sig vid betänkandet av det liv som varit - som varit mitt liv - men jag är ju trots allt fortfarande vid liv - ovetandes om jag har cancer eller ej - ovetandes om jag har sockersjuka eller ej - ovetandes om jag har någon annan sjukdom - jag har inga som helst läkarkontaker - och jag är totalt ensam - utom att jag har möjlighet att använda min dator och internet och google och you tube - det är en rikedom för mig - nu den sista tid av mitt liv - mitt ensamma och vad? 'liv' - liv inom ' ' - varför? - jag har ingen anledning att klaga - nej inte i nu-läget - men jag har faktiskt haft anledning att klaga - bland annat med anledning av att min förstfödde son ej längre är i livet - de icke existerande 'chanser' som har förevarit...)

Marianne Johansson sa...

de senaste åren har jag haft läkarkontant - i maj år 2012 - i maj år 2013 och nyss - i tisdags - den 1 april 2014 - igen... - alla prover som tagits vid läkarbesöken har visat helt normala värden... även har jag gjort arbets-EKG - i augusti år 2012 - och genomgått gastroskopiundersökning - i september år 2013 - inga problem... (ett måttligt magmunsbrock hittades..... men det är inget större problem...)