lördag 21 april 2012

Woody Allen, interview rare 1979, 61mn.



idag är en dag som kallas tisdag - datumet är visst 12 januari - året är 2010 - veckans nummer är 1 - KW - Kalender-Woche 01 - des Jahres 2010 - Week 01 of the Year 2010. varför skriver jag punkt när jag mycket väl skulle ha kunnat skriva ett annat skiljetecken - om inte annat så kunde jag ju lagt till två stycken punkter så att det inalles skulle ha kunnat bli tre punkter - så brukar jag ju göra så gott som alltid annars!

6 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

jag skulle gärna önska mig att ha möjlighet att ta bort texten 'idag...' (men jag vet inte hur jag ska göra! - 'Blogger' är ej längre samarbetsvillig med mig - så som Blogger har varit tills för ett par dar sen...)

Marianne Johansson sa...

det året - året 1979 - var det året jag födde min första son - mitt första barn überhapt - det var vinter då - den 21 januari - - mycket kallt och mycket snö - min förstfödde son finns ej längre sen den 30 november 2006 i livet - han finns i stället förmultnande i en gammal begagnad grav! - där kommer jag oxå snart att vid hans sida ligga och förmultna! - sådant är 'Ödet' - inget att sort of undkomma - insikten finns! - att ha insikt!

Marianne Johansson sa...

"upplagd av Marianne Johansson. 10:06 den 2012-apr-21" stämmer ej! - texten "idag.... annars!" är alltså ngt som jag för länge sen skrev på min första blogg - den blogg som har namnet 'keinerlei'...(varför den texten - i tid och o-tid' uppenbarar sig där den icke hör hemma - det förstår jag sanningen att säga ej!

Anonym sa...

hej hej

Marianne Johansson sa...

jag veet vem som skrev "hej hej" här som en liten kommentar klockan 11:44 (jag hade just då ett telefonsamtal med henne och vi kom överens om att hon skulle testa om det gick att skriva en kommentar trots att hon själv inte har någon blogg eller google konto - det gick - men endast såsom "anonym"... (jag får vara tacksam: jag har iaf från e n av mina m y c k e t få nära anhöriga - jag har totalt två stycken sådana - fått ett "hej hej" på min blogg...)

Marianne Johansson sa...

nu har jag bara en enda nära anhörig - min - gott sei dank - ännu i livet varande son - som föddes sommaren år 1980... - min syster - den enda som jag haft i mitt liv - som - på min uttryckliga 'begäran' - skrev 'hej hej' - är sedan tidig morron lördagen den 29 mars i år ej längre alive...