onsdag 21 juli 2010

Chomsky: Obama's Imperialist Policies

4 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

..."dare to..." - "why am I not surprised?" - det finns ord såm säger en del...

Marianne Johansson sa...

"moral voice of our time..." jag undrar vilket betyg han bengt brülde skulle ge honom noam chomsky - något så högt betyg finns nog inte i hans schema - indelning - i ungdomsprogrammet p3/christer - sveriges radio - hittills har ju en och annan - t ex folkpartisten birgitta ohlsson och dalademokratens chefredaktör göran greider fått högsta betyg - en femma - ...men om någon sådan som noam chomsky skulle 'dyka upp' i det sammanhanget - då skulle nog det mesta omkullkastas - han står liksom 'beyond' alla sedvanliga rangordningar av vanliga personer i kändisvärlden - han står i en egen klass som inte går att jämföra med någon annan - det finns många fler än jag - tack och lov _ som har förstått det - men man skulle ju önska att antalet som har förstått det vore ännu större - jag har försökt få maja lundgren att förstå - men hon har inte brytt sej - av någon anledning... - visserligen har hon - maja lundgren - här på min! blogg - för någon vecka sen eller så - efter det jag särskilt uppmanat henne per e-mejl - skrivit en kort kommentar - den enda hon skrivit på min blogg - att hon bryr sej: 'men!'.... jag vet inte vad hon har för något 'men...' att skylla på - men något måste det väl vara - jag har inga 'men' som jag måste ta hänsyn till - hon har antagligen en hel del personer som hon är rädd att stöta sig med - jag behöver inte - som jag iaf själv upplever det - ha några sådana rädslor - det är en av fördelarna med att vara en gammal kärring i 70-årsåldern - ingen bryr sej om en sånn gammal kärring ändå - så det spelar liksom inte så mycket roll vad jag säger...(kan det kanske vara så att hon inte vill stöta sig med professor lars gustafsson - jag kan tänka mig att professor lars gustafsson inte gillar noam chomsky ... )

Marianne Johansson sa...

bengt brülde gav för en stund sen betyget 'en stark tvåa' till den unga tjejen vid namn quetsalo blanco (en för mig helt okänd person) - dvs för hennes resonemang i moraliska frågor - und zwar i radioprogrammet sr.se/p3/christer - "moraltestet"... (ja radioprogrammet i fråga är ju ett ungdomsprogram...)

Marianne Johansson sa...

varför skrev jag 'såm'? - var det på ngt sätt medvetet? - nu för tiden skriver jag ju ganska ofta - helt medvetet - felstavningar .... men om det var fallet redan då? - för fyra hela år sen? - jag vet i stunden ej... - men egentligen borde jag kanske ha skrivit - stavat: 'såmm' - i st f 'såm' - för att liksom få fram det rätta ut-talet...