tisdag 19 juni 2012

katastrof!

7 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

jag vill ha hjälp av en psykiater och en psykolog och kurator - snarast - jag är i en nödsituation! behandlas värre - sämre - än ohyra !

Marianne Johansson sa...

ingen bryr sej - ingen! jag är ensam - en ensam - ett ensamt odjur - kan behandlas hur som helst - ingen empati ingen förståelse - ingenting av det man tycker att man borde kunna ha chans till - inget av något sådant - inget... men hade jag väntat mig något annat - nej kanske inte - jag har ju bara dåliga erfarenheter - jag förväntar mig inget - är man som jag så ska man behandlas som det värsta odjur - är detta roligt? - tillfredsställande? - nej det är ej speciellt roligt - ej heller speciellt tillfredsställande! - fruktansvärt! var ordet - hittar inget annat ord!

Marianne Johansson sa...

denna dag har ej varit rolig - morrondagen blir än värre - och dagarna därefter ännu värre - bara värre och värre - har jag inget människovärde? 'man wird so wie man behandelt wird!' - ja jag känner mig så som jag blir behandlad... - hade jag blivit behandlad - bemött - på annat sätt så skulle jag kanske ej behövt känna mej som ett oönskat odjur - som bara ska försvinna fortast möjligt - Anticimex är fienden! Fienden Aniticmex och Anticimex' alla medarbetare! - Anticimex har många på sin sida! - som har samma nedvärderande - omänskliga - åsikter - attityd - behandlingsmetoder - bemötande-attityder - gentemot sånna typer som jag... - det spelar alltså ej någon roll i detta sammanhanget att jag försöker hänvisa till min blogg och att jag lyssnat mycket på t ex noam chomsky - sånnt har jag liksom inget för - att jag för min inre självkänslas skull försöket få andra att kolla min blogg - vilka kulturella intressen jag har!... - de jag har försökt få intresserade av att kolla min blogg för att bättre försöka förstå vem jag är som männsicha har ej brytt sej öht - jag är en totalt ointressant person och vilka intressen jag har - och har - via mina överföringar från you tube - visat mig ha... - skräp! och skräp! och schiiiit! - inget annat! - totalt värdelöst! - totalt värdelös! - det är vad jag är - det finns inget intresse för en sånn som jag! - vad har jag att komm md? - inget! - absolut inget! - för en så ensam och isolerad person som jag - men jag har ännu så länge förmåga att skriva av mig här på min blogg... jag: inget! - inget! - inget stöd eller hjälp från någon öht! - nu återstår Graven!

Marianne Johansson sa...

'Anticimex' i st f 'Aniticmex'...'komma med' i st f 'komm md'...

Marianne Johansson sa...

'försökt' i st f 'försöket'... 'männischa' i st f 'männsicha'...

Marianne Johansson sa...

jag har nu blivit lugnad av personer som har varit här ... får jag bara chans att sova och vila mej lite så kanske det kommer att kännas lite bättre...

Marianne Johansson sa...

beträffande min kommentar här klockan 11:36 den 19 juni 2012: det var bara tillfälligt jag kände mej lite lugnad... hade aldrig trott att jag skulle råka ut för det här som jag har råkat ut för - och än värre saker har jag att vänta den närmsta tiden att råka ut för - en prövning innan graven... jag har lyckats få en ny tid hos den läkare på närmsta vc som jag för första gången var hos den 22 maj - alltså har jag lyckats få en tid där igen hos samma läkare den 5 juli - jag ska då - den 5 juli - be om remiss till psykiater - kurator eller psykolog - men vad hjälper det - om jag lyckas få en remiss - och så småningom kanske en tid hos någon av dessa yrkeskategorier - jag behöver hjälpen omedelbart bums - innan besöket som ska ske hos mig igen nu kommande tisdag ... den hjälp jag nu försöker på olika sätt att få men som verkar hopplöst att få - den kommer - om den kommer - för seeent - dåå har reedan det fruktansvärda hänt - nämligen att jag som hyresgäst ej har existensberättigande - ej har chans att bli behandlad - bli respekterad - som en männischa... obehagligt var - är - ordet... idag - i morron - och tre dar till har jag andrum - men sen på tisdag morron nästa vecka börjar terrorn mot mig igen - jag är utsatt för psykologisk krigföring - igår morse lyckades jag hålla stånd - dvs göra motstånd mot terrorn och lyckades utverka respit - men detta är endast ngt tillfälligt - på tisdag morron blir jag utsatt för 'terrorverksamhet' igen - det började i tisdags morse - och förmiddag - denna veckan - dvs den 19 juni - och försök till terror gjordes i går morse onsdagen den 20 juni ... jag vill bara som hyresgäst bli behandlad som en männischa - men det är tydligen föör mycket begärt - bedröövligt är bara föörnamnet... det jag har i min lägenhet - sånt sam jag har samlat in under en längre tid - sånt som jag uppskattar - det ska bort - allt ska bort - inget det jag har - som jag värderar - är i andras - makthavarnas ögon - värda annat än att slängas... tvi vaale - jag kan inte säga annat än tvii vaaale! (jag som i min enfald trodde att jag var en männischa som hade rättighet att bli behandlad med en viss respekt... men icke!)(dessa 4 dagar jag nu har framför mig - i lugn och ro - är hela tiden fyllda med oro och nervositet beträffande hur det ska avlöpta nu på tisdag morron - och sedan därefter... - innan graven - ska jag behöva uppleva sånna här hemskheter innan graven?)(min förstfödde son fick uppleva mycket av hemskheter innan hans liv... - vad ska jag säga... - innan hans liv - via terror - på ngt - ännu ouppklarat - sätt - via ett blodbad på golvet ändades... )