onsdag 20 juni 2012

tiiiid!

9 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

endast minuter har jag nu på mej när jag skulle behövt - åtminstone - flera dagar på mig! - en elakartad sammandrabbning kommer inom de närmaste minuterna - eller inom den närmaste halvtimmen - att äga rum... alas!

Marianne Johansson sa...

eftersom - alas! - ingen läser min blogg - så har jag ju inget för att jag spontant uttrycker mej - vad jag känner - och som jag nu - i detta fall - i mitt hem sen snart 29 år - gärna skulle vilja uttrycka som mitt bestämda krav - nästan mänskliga rättighet - men är man liten och obetydlig - gentemot en sån Makt som Anticimex - så är man! - då är det väl bara att köra över mig - men jag kommer att må oerhört dåligt att bli överkörd - men 'who cares!?...

Marianne Johansson sa...

'av att bli överkörd' i st f 'att bli överkörd'...

Marianne Johansson sa...

sammandrabbningen - den elakartade - närmar sig! -. klockan är nu redan 08.23 - när som helst! - vilken minut som helst! sker något mycket olustigt! - iaf för mig mycket olustigt! - ett maktförhållande! - det är dääät det är fråågan om - har jaag någon makt!? - det återstår att se... en strid om vem som har mest makt! - den stackars sjuka individen - som är jag! - kan väl inte ha någon 'Makt'! - nej det är totalt uteslutet! - varför ska hänsyn tas till en som är sjuk? . finns ingen anledning! - jag får antagligen - vare sig jag vill det eller inte - finna mig i det! - That's it! vem bestämmer???? - någon sa igår till mig: "Duu bestämmer!" - jag skulle gärna önska att det vore så!!!!

Marianne Johansson sa...

ingen aaaaaaaning om nånting - ingen empati alls - det är sådant som kanske många får finna sig i - jag är antagligen inte ensam i att bli bemött - bli behandlad - utan empati - utan förståelse - jag klagar annars på att jag är ensam - men i det avseendet behöver jag ej känna mig ensam - det finns oerhört många varelser som har det obeskrivligt mycket värre! än jag! - jag har ju - via you tube - och democracy now bl a - tagit del av ett och annat - det gäller att ej vara begränsad i sin egen lilla värld - nej jag har de snaste två åren haft - via you tube - hela världen till 'mitt forfogande' - 'zu meiner verfügung' - 'at my disposal'... men nu gäller annat! - nu gäller det som ej är hela världen - nu gäller mitt boende och den trea om 58 kvm jag bott i i snart 29 år... realiteten gör sig kännbar - jag måste ta itu med min realitet - min verklighet - jag har haft en oförmåga att göra det som jag borde ha gjort - den oförmågan har varit mångårig - i ensamhet - utan någon enda som brytt sig om mig - så har det inte varit lätt för mig - men nu har jag iaf fått chans att prata med några personer som ska 'åtgärda' problemet som jag utgör - med all min ofullkomlighet!

Marianne Johansson sa...

klockan är nu 08:37! - spänningen stiger! - jag skulle få besök här i min lägenhet vid denna tid... obeskrivlig spänning! ... dom kanske är på väg i loftgången redan nu - jag kan ej se det härifrån min datorhörna i ett rum som ej vetter mot loftgången... jag ska strax gå upp och kolla i ett fönster som vetter mot loftgången om den skräckinjagande Anticimex-personen är i antågande!

Marianne Johansson sa...

jag släppte inte in dom - jag kommunicerade med dom via ett öppet fönster vid loftgången - jag lyckades uutverka nåågra dagars respiit - på tisdag eller onsdag kommer dom i stället... jag blev alltså ej 'överkörd' - jag haar fått 'andrum' - bejäärd tiiiid - men om jag årrkar jööra så speciellt mycket av allt det som jag måsste jööras - det ååterstår att se...

Marianne Johansson sa...

'förfogande' i st f 'forfogande'...

Marianne Johansson sa...

'som jag måsste jööra' i st f 'som jag måsste jööras'... (staavfelen är meedveetna - ifalll nåågon unndrar...)