fredag 5 mars 2010

utan ord - i ögonblicket - i ögons blick - ett ögas blick...

5 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

ögon - själens spegel - att se in i någons ögon - was heisst das? das heisst utan ord - att försöka uröna - förstå - utan ord - wortlos - diese wortlosigkeit - was heisst das - ohne etwas zu verstehen - was heisst das ? - das Leben eben - das Leben zu leben, ohne es zu verstehen - es - das Leben - die Lebendigkeit - levande - vad är det - det är motsatsen till död - vad är det - vad lever kvar efteråt - när en människa har dött - endast kvarlevande människors minnen av den personen som levat lever kvar - är det så man ska se på det - questions to which no answers to be found - to be found - what is to be found - ett fynd - vad är det - det något man funnit - finns något som kan kallas fynd - ett kap - vad är det - ett utanförskap vad är det - det är det att det är inte så lätt att vara en sån människa man egentligen skulle vilja vara - nämligen betyda något - inte bara för sig själv utan även för andra - men jag har svårt att ge ngt till någon annan - några andra - varför är det så svårt - jag har fått en massa kärlek och förståelse både från min mamma och min pappa - vad mer kan jag begära - sen att jag inte kunnat vara en mor så som en mor ska vara - who is to blam?

Pensionär Nisse sa...

Hej Marianne
Nu har jag läst dina inlägg under tiden 11:e februari fram till idag. Det var mycket av det som jag läste jag upplevde oerhört intressant.
Nisse

Marianne Johansson sa...

*blame* - i st f *blam*...

Marianne Johansson sa...

*upplevde oerhört intressant* - vad kan det ha varit som var inte bara *intressant* - utan t o m *oerhört intressant*???

Marianne Johansson sa...

'utröna' i st f 'uröna'....